Şoferul autocarului care s-a răsturnat în Muntenegru nu avea contract de muncă şi aviz psihologic

Şoferul autocarului care s-a răsturnat în Muntenegru nu avea contract de muncă şi aviz psihologic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoferul autocarului care s-a răsturnat în Muntenegru, George Ciobanu, nu avea contract de muncă la firma care asigura transportul, nici avizele medical şi psihologic, a declarat, vineri, Adrian Kritikos, inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR).

Inspectorul Adrian Kritikos a spus că imediat după producerea accidentului a fost în control la sediul firmei Gregory Tour, căreia îi aparţinea autocarul implicat în accident, iar patronul acesteia nu a putut prezenta contractul de muncă, avizul medical şi cel psihologic pentru George Ciobanu.

Patronul firmei avea opt şoferi angajaţi, dintre care şapte aveau acte în regulă, a precizat Adrian Kritikos.

În urma verificărilor, inspectorul ISCTR a anunţat că s-au găsit mai multe nereguli, motiv pentru care patronul firmei Gregory Tour, Ştefan Grigore, a primit dublul amenzii maxime.

"Chiar eu i-am scris procesul verbal de amendă, pe care mărturisesc că l-am completat cu satisfacţie", a mai spus Kritikos, fără a preciza cuantumul amenzii.

Citit 933 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 14:37

1 comentariu

 • postat de Jack the Ripper
  Vineri, 28 Iunie 2013 20:38
  Stati sa vedeti satisfactie....cand firmele de asigurari vor refuza platile:D Deja au "mingea la fileu" vor ridica din umeri intreband: pentru ce sa platim prime de asigurare, autovehiculul era condus de o persoana ce nici nu figureaza ca angajat al firmei. Cat despre ajutorul oferit de guvern, va intreb stimati concetateni, cate persoane implicate in evenimente rutiere au fost despagubite de Statul Roman?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.