Crin Antonescu: Cota unică e "bătută în cuie" în urma discuţiilor cu FMI, va rămâne la 16% în 2014

Crin Antonescu: Cota unică e "bătută în cuie" în urma discuţiilor cu FMI, va rămâne la 16% în 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nivelul cotei unice la 16% este "bătut în cuie" în urma discuţiilor cu reprezentanţii FMI şi pentru anul 2014, precizând că oficialii instituţiei financiare internaţionale ar fi luat în calcul o eventuală creştere.

Antonescu a fost întrebat dacă în urma discuţiilor cu FMI este un lucru clar faptul că nu va creşte cota unică anul viitor.

"Da, am înţeles şi de la domnul Chiţoiu, şi de la primul ministru că acest lucru e bătut în cuie", a spus Antonescu.

El a menţionat că, atunci când s-a referit la lupta premierului şi a ministrului de Finanţe de a menţine nivelul cotei unice, nu a imaginat "nişte lupte fizice între Ponta, Chiţoiu şi domnii de la FMI".

"Nu mi i-am imaginat trăgându-se de cravată, dar una dintre variantele foarte la îndemână pe care FMI era dispus să o ia în calcul era creşterea cotei unice, şi în sensul acesta tocmai elogiindu-le activitatea şi fermitatea atât a premierului, cât şi a domnului Chiţoiu, am spus că oamenii au fost consecvenţi cu declaraţiile politice, cu programul de guvernare şi au reuşit acest lucru care e foarte important, să menţină cota unică la 16%", a mai spus Antonescu.

Citit 491 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2013 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.