Vasile Blaga: Sper ca partidele din USL să rămână unite, să răspundă împreună pentru promisiunile neonorate

Vasile Blaga: Sper ca partidele din USL să rămână unite, să răspundă împreună pentru promisiunile neonorate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că-l interesează foarte puţin dezbaterile din interiorul USL şi că el doreşte ca partidele din Uniune să rămână unite chiar şi la alegerile europarlamentare, ca să răspundă împreună pentru toate promisiunile neonorate făcute românilor.

Blaga a fost întrebat cum comentează declaraţia lui Dan Voiculescu potrivit căreia Crin Antonescu încearcă să se apropie de PDL şi de preşedintele Traian Băsescu.

"Pe mine mă interesează foarte puţin dezbaterile din interiorul USL. Eu v-am spus în permanenţă, doresc ca să rămână uniţi şi uniţi chiar şi la alegerile europarlamentare, ca să răspundă împreună pentru toate promisiunile neonorate făcute românilor, pentru toate minciunile din campania electorală", a precizat Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta au declarat, duminică seară, că decizia ca PNL şi PSD de a participa separat la europarlamentare nu este irevocabilă şi au apreciat că în contextul politic actual se poate lua în calcul o reanalizare a acestei teme. Co-preşedinţii USL au făcut aceste afirmaţii prin telefon, la RTV.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul 2 de toată dreapta şi este de preferat "unui plagiator", precizând că personal îl va învăţa pe liberal ce are făcut.

Citit 884 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2013 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.