Victor Ponta: Băsescu nu a cerut tăieri la bugetele serviciilor speciale, acolo nu are probleme

Victor Ponta: Băsescu nu a cerut tăieri la bugetele serviciilor speciale, acolo nu are probleme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Victor Ponta a declarat că este bucuros că preşedintele Traian Băsescu nu a solicitat, în şedinţa CSAT, diminuarea bugetelor serviciilor speciale, constatând că şeful statului "nu are probleme" în acea zonă şi exprimându-şi totodată convingerea că nu va avea "probleme" nici în viitor.

"Mă bucur că ieri, într-o şedinţă extrem de importantă şi scurtă a CSAT, preşedintele nu a avut nicio obiecţie. Nu a vrut să tăiaţi bani nici de la STS, nici de la SPP, nici de la SRI sau SIE. Acolo nu are probleme. Sunt convins că nu va avea probleme nici în viitor. Atâta timp cât am dat banii la ce doreşte domnia sa, noi ne putem ocupa de restul ţării", a spus Ponta miniştrilor, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

El a solicitat miniştrilor să fie activi în discuţiile din Parlament privind proiectul de buget pentru anul viitor, astfel încât, la începutul lunii decembrie, să poată fi votat acest document, iar de la 1 ianuarie să fie aplicate indexarea pensiilor, majorarea salariului minim şi a veniturilor profesorilor şi medicilor rezedinţi.

Ponta a adăugat că măsurile sunt aşteptate de oameni şi nu trebuie amânate pentru "tot felul de crize de personalitate din partea cuiva".

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a avizat, marţi, într-o şedinţă care a durat aproximativ 15 minute şi care a fost condusă de preşedintele Traian Băsescu, proiectele de buget ale instituţiilor din domeniul securităţii naţionale.

Citit 469 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2013 13:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.