Şeful Poliţiei Rutiere, schimbat din funcţie. Locul său, luat temporar de adjuncţi

Şeful Poliţiei Rutiere, schimbat din funcţie. Locul său, luat temporar de adjuncţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şeful Poliţiei Rutiere, comisarul şef Lucian Diniţă, a fost înlocuit din funcţie miercuri, atribuţiile sale fiind preluate temporar, până la numirea unui alt şef, de adjuncţii Costin Tătuc şi Cristian Crai, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Română.

"Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, cu data de 30 aprilie a.c., comisar-șef de poliție Diniță Lucian a fost eliberat din funcția de director al Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Cu aceeași dată, comisarul-șef de poliție va îndeplini atribuțiile funcției de adjunct al șefului Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei", se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română.

Diniţă conducea Direcţia Rutieră a Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) din februarie 2009, anterior fiind şef de serviciu în aceeaşi direcţie.

Surse din Poliţie declarau pentru MEDIAFAX, în 9 aprilie, că Lucian Diniţă şi trei subalterni ai acestuia cu funcţii de conducere - Costin Tătuc, şeful Poliţiei Autostrăzi, Carol Vârnă, şi Paul Toma, tot de la Direcţia Rutieră - sunt cercetaţi prealabil, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, în contextul cazului ofiţerului cercetat penal după ce a fost prins cu permis de conducere fals.

Citit 2439 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Aprilie 2014 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.