20 de câini ridicaţi de la o fermă, după ce un brăilean a fost găsit mâncat de viu

20 de câini ridicaţi de la o fermă, după ce un brăilean a fost găsit mâncat de viu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii din Brăila au descins, miercuri, la o fermă de unde au ridicat 20 de câini, împreună cu muncitorii de la Serviciul de ecarisaj, cercetările fiind începute după ce un bărbat de 52 de ani a fost găsit pe câmp, săptămâna trecută, mâncat de câini, în apropierea unui drum european.

Bărbatul de 52 de ani din oraşul Însurăţei, judeţul Brăila, a fost găsit mort pe câmp, săptămâna trecută, de către un localnic care trecea prin zonă, în apropierea localităţii Albina. Bărbatul mort avea numeroase muşcături de câini pe corp, fără alte urme de violenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acest bărbat a fost mâncat efectiv de câini. A fost devorat. Moartea lui a fost violentă şi s-a datorat multiplelor plăgi muşcate. Avea dezosate membrul superior pe o parte, membrul inferior pe cealaltă parte şi nu mai avea niciun organ intern", a declarat şeful Serviciului de Medicină Legală Brăila, Gina Ilie.

Bărbatul ucis de câini fusese la spitalul din Brăila, pentru a-i fi pusă o mână în ghips, iar seara, la întoarcere spre casă, a pornit pe jos, din motive necunoscute, având de parcurs circa 50 de kilometri până în oraşul Însurăţei, unde locuia. El nu a apucat să parcurgă decât aproximativ doi kilometri de la ieşirea din satul Albina, când a fost atacat de câini, trupul său fiind găsit în apropierea unei ferme agricole, între localităţile Albina şi Unirea. În aproximativ acelaşi loc, în urmă cu aproape două luni a fost găsit sfâşiat de câini trupul unei femei care fusese înjunghiată.

Miercuri, poliţiştii de Investigaţii Criminale împreună cu cei de la Ordine Publică şi cu cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale au descins la ferma agricolă respectivă de unde împreună cu muncitorii de la două firme de ecarisaj au ridicat 20 de câini, unii extrem de agresivi, pe care i-au dus la un padoc amenajat.

Citit 1055 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Aprilie 2014 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.