Accident provocat de un candidat la europarlamentare, care a lovit cinci mașini

Accident provocat de un candidat la europarlamentare, care a lovit cinci mașini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele organizației județene Constanța a PPDD a fost implicat, miercuri noapte, într-un accident rutier pe un bulevard din municipiul Constanţa, unde a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea a lovit alte cinci autoturisme parcate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier Constanța, accidentul a avut loc în jurul orei 01.35, în timp ce Gheorghe Slabu, în vârstă de 64 de ani, conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Bucureşti.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe sensul opus de mers, unde a lovit cinci autoturisme parcate.

În urma accidentului, Gheorghe Slabu a fost rănit uşor, fiindu-i acordat primul ajutor de către un echipaj de la Ambulanță. Bărbatul le-a spus polițiștilor că i s-a făcut rău și apoi a pierdut controlul volanului. El a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ.

Gheorghe Slabu este președinte al organizației județene Constanța a PPDD, consilier județean și candidat la alegerile europarlamentare de duminică.

Citit 1612 ori Ultima modificare Joi, 22 Mai 2014 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.