Se dau înapoi banii de la Cuminţenia Pământului

Se dau înapoi banii de la Cuminţenia Pământului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Culturii a demarat procedurile premergătoare returnării sumelor de bani donate în vederea achiziţionării sculpturii "Cuminţenia Pământului", se arată într-un comunicat al instituţiei. Termenul-limită până la care poate fi depusă cererea de restituire, pentru situaţiile care presupun transmiterea unei astfel de cereri, este 31 octombrie 2017.

Persoanelor care au donat prin virament (ordin de plată în lei/ dispoziţie de transfer valutar intrabancar şi interbancar), donaţii prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro cu plata prin card bancar, transfer bancar electronic (internet banking) sau prin SMS îşi vor primi banii înapoi fără a mai face demersuri suplimentare. Persoanele care au donat prin depunere de numerar la sediile instituţiilor de credit şi prin mandat poştal, trebuie să trimită o cerere de restituire la adresa donatii

cultura.ro, până la data de 31 octombrie 2017. Cererea trebuie să fie însoţită de copii ale documentelor de plată şi de documente justificative/ dovadă depunerii sumei solicitate, în conformitate cu prevederile HG nr. 1016/2016, art. 3 alin. (3).

Aceeaşi procedură este valabilă şi pentru persoanele care, din diferite motive, nu mai deţin contul bancar din care au efectuat donaţia şi doresc restituirea sumei într-un alt cont.

Citit 889 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2017 21:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.