Încă un biciclist neatent a fost ucis într-un accident rutier

Încă un biciclist neatent a fost ucis într-un accident rutier
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Necunoașterea și/sau nerespectarea regulilor de circulație de către participanții la trafic care nu au nevoie de școlarizare pentru a conduce diferite tipuri de vehicule au mai făcut o victimă. Un bărbat de 44 de ani, din județul Galați, care se deplasa cu bicicleta pe un drum județean, condiții în care ar fi trebuit să își ia toate măsurile de precauție, a sfârșit sub roțile unui camion, după ce a făcut o manevră neinspirată.
Potrivit poliției, evenimentul s-a produs pe DJ 241, în comuna Gohor, în impact fiind antrenate o autoutilitară cu remorcă, condusă de un tânăr de 28 de ani, din Vaslui. Vehiculul se îndrepta către intersecția cu DE 581, o zonă foarte circulată, aspect de care pare să nu fi ținut cont biciclistul, care avea aceeași direcție de deplasare. Brusc, acesta ar fi virat la stânga, prin fața camionului, luându-l prin surprindere pe șofer, care nu a mai apucat să frâneze.
Echipajul medical de la Ambulanța Tecuci, ajuns primul la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru biciclistul care suferise leziuni incompatibile cu viața. Șoferul camionului nu era nici băut, nici drogat și avea actele în regulă. Condițiile exacte în care a avut loc accidentul vor fi lămurite de cercetările ce se vor face în dosarul penal deschis pentru ucidere din culpă.

Citit 7345 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2023 08:52

1 comentariu

  • postat de Gigel Vineri, 13 Octombrie 2023 19:36 5.13.149.*** Link la comentariu
    0
    17

    Sunt biciclisti care habar nu au de ei pe strada, nu mai spunem de respectarea regulilor de circulatie mai ales ca nu le cunosc.

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.