LOCURI DE MUNCĂ | Spitalul Judeţean Galaţi caută asistenţi medicali, moaşe şi îngrijitoare

LOCURI DE MUNCĂ | Spitalul Judeţean Galaţi caută asistenţi medicali, moaşe şi îngrijitoare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 92 de funcţii contractuale, disponibile pe perioadă nedeterminată.

Sunt disponibile locuri pentru 64 de asistenţi medicali generalişti cu studii postliceale şi universitare, cu grade de specializare începând de la debutant până la asistent-şef de secţie clinică de chirurgie generală. Alte 17 posturi sunt pentru: asistenţi de igienă, asistenţi medico-sociali, asistenţi medicali de laborator, radiologie şi balneofizioterapie, moaşe cu studii superioare de lungă durată (şapte posturi), registratori medicali şi ingineri. De asemenea, Spitalul Judeţean a scos la concurs 11 posturi noi de îngrijitoare, dintre care unul pentru îngrijitoare bloc alimentar.

Pentru cele 64 de posturi de asistenţi medicali, termenul-limită pentru depunerea dosarelor este 5 mai, ora 14,00. Pe 17 mai, la ora 9,00, va avea loc proba scrisă, pentru ca pe 23 mai, la ora 9,00, să fie programată proba de interviu.

Pentru cele 17 posturi de asistenți medicali, moaşe şi ingineri, termenul-limită pentru depunerea dosarelor este 5 mai, ora 9,00. Pe 18 mai, la ora 9,00, va avea loc proba scrisă, iar pe 24 mai, la ora 9,00, interviul.

Pentru îngrijitoare, termenul limită pentru depunerea dosarelor este tot 5 mai, ora 14,00. Pe 22 mai, la ora 9,00, este programată proba scrisă, iar interviul, pe 26 mai, la ora 9,00.

Informaţii detaliate în privinţa cerinţelor pentru participarea la concurs precum şi cu privire la ceea ce trebuie să conţină dosarele puteţi găsi la adresa de internet posturi.gov.ro, rubrica "Posturi după judeţ".

Despre Spitalul Judeţean Galaţi

Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi a fost înfiinţat în anul 1972, sub denumirea de Spitalul Judeţean Unificat nr. 1 Galaţi, clădire cu nouă etaje, demisol şi subsol, realizată după un model englezesc. După anul 1990, spitalul şi-a schimbat titulatura în Spitalul Judeţean "Sf. Apostol Andrei" Galaţi. În 2001, spitalului îi este acordat statutul de “spital de urgenţă”. Odată cu înfiinţarea Facultăţii de Medicină, în cadrul Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, în anul 2004, spitalul îşi schimbă din nou denumirea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei".

Citit 23586 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 01:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.