Cât te costă să faci Revelionul 2022 în România

Cât te costă să faci Revelionul 2022 în România
Prețurile devin tot mai piperate de la an la an
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cei mai mulți dintre români preferă cabanele la munte, dar asta nu înseamnă că petrecerea nu se poate muta și pe litoral. Cât trebuie să scoată anul acesta din buzunare cei care au optat pentru un sejur de Revelion?  

Revelionul la munte

De exemplu, pentru o casă situată în stațiunea balneară Sovata, în județul Mureș, cu o capacitate de cinci camere, fiecare cu baie proprie, trebuie să scoateți din buzunar 6.900 de lei, asta pentru 3-4 nopți. O altă cabană, situată la poalele Munților Bihor, ajunge la 9.900 de lei pentru trei nopți. Dispune de șapte camere, cu trei băi, capacitatea de cazare fiind de 20 de persoane. O vilă în Zamora Bușteni, cu o capacitate de 10 persoane, costă 10.000 de lei, pentru patru nopți. De menționat că prețurile sunt strict pentru închirierea spațiului, fără să fie incluse alte servicii, cum ar fi masa. Există oferte și pentru cei care nu își doresc să petreacă cu un grup de prieteni, ci preferă un sejur în doi la hotel, unde petrecerea, activitățile și mesele să fie organizate de gazde.

De exemplu, un hotel din Sinaia ce organizează petrecerea de Revelion cere, pentru două persoane, 1.060 de euro pentru o cameră dublă, fiind vorba despre un sejur de patru nopți.

Un alt hotel aflat în Păltiniș, în Mărginimea Sibiului, cere, pentru o cameră dublă standard, într-un sejur de patru nopți, 9.729 de lei. 

Revelionul la mare

Litoralul rămâne o opțiune și în afara sezonului estival, iar noaptea de Anul Nou nu face excepție. De exemplu, un hotel din Mamaia cere, pentru un sejur de trei nopți, pentru două persoane, 4.497 de lei. Un alt hotel, situat în Eforie Nord, cere pentru un sejur de patru nopți, pentru două persoane, 3.720 de lei. Pentru închirierea unei vile în localitatea Corbu, cu nouă camere și maximum 25 de locuri disponibile, trebuie să scoateți din buzunar 7.700 de lei pentru trei nopți. Nu este inclusă și masa. O variantă poate să fie și Delta Dunării. De exemplu, un hotel situat în Sfântul Gheorghe, ce organizează petrecere și masă de Revelion, cere pentru un sejur de patru nopți, pentru două persoane, 4.307 lei.

Citit 1459 ori Ultima modificare Duminică, 02 Ianuarie 2022 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.