Fanii serialului „Wednesday” pot vizita platourile de filmare de la noi din ţară

Fanii serialului „Wednesday”  pot vizita platourile de filmare  de la noi din ţară
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Dacă nu știai ce să faci în weekend, avem noi recomandarea perfectă pentru tine. Mai ales dacă ești fan „Wednesday”. Serialul de pe Netflix a întrecut celebrul „Stranger Things” în numărul de ore vizionate într-o săptămână, așa că nu este de mirare că toată lumea este înnebunită după el.

Fără doar și poate, „Wednesday” a fost una dintre cele mai așteptate producții din acest an. Netflix a pariat foarte mult pe serialul inspirat din ”Familia Addams” și se pare că nu s-a înșelat. Producția a depășit orice așteptare și toată lumea vorbește despre ea. Distribuția a fost una aleasă pe sprânceană, iar regia lui Tim Burton a fost ireproșabilă. În afară de George Burcea și Victor Dorobanțu, mai avem ceva în comun cu „Wednesday” și anume, platourile de filmare.

Tim Burton a vizitat România acum ceva timp, tocmai pentru a căuta locația perfectă pentru acest serial. România a fost extrem de ofertantă pentru regizor, iar majoritatea cadrelor sunt filmate pe plaiuri mioritice. Rectoratul Universității Politehnice din București, Grădina Monteoru, Castelul Cantacuzino sunt doar câteva locații care i-au atras atenția marelui regizor. Iar pentru cei care nu știau, orașul Jericho din „Wednesday” se află chiar pe platourile de filmare de la Buftea.

Te poţi simţi ca în „Wednesday” la 10 minute de București

Fanii serialului au un motiv în plus de bucurie, iar asta pentru că studiourile sunt deschise spre a fi vizitate. Anunțul a fost făcut pe TikTok, chiar de către echipa de la Buftea. Vizita se realizează în grupuri organizate de câte 30 de persoane, dar și individual. Programările se fac printr-un formular online, iar costul întregii distracții este de 200 de lei. Turul celebrului oraș din „Wednesday” cuprinde cafeneaua locală unde lucra Tyler, biserica din sat, dar și statuia lui Crackstone. În plus, în acest preț este inclusă și o masă caldă pentru vizitatori.

Galerie de imagini

Citit 7062 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Decembrie 2022 09:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.