Oferte bogate pentru vacanțe pe alese

Oferte bogate pentru vacanțe pe alese
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă nu v-ați planificat încă vacanța pentru sezonul estival, acum aveți un motiv. Și da, mă refer la gălățenii cărora le surâde ideea unui sejur departe de grijile cotidiene.

Cum pandemia a adus multe restricții și costuri peste măsură, acum este momentul potrivit să profitați de reduceri early booking. Cumperi acum și primești discount de până la 45% în unele zone turistice, conform site-urilor de booking.

Destinațiile turistice cele mai solicitate sunt Grecia și Turcia, însă gălățenii preferă și litoralul românesc și pe cel bulgăresc, ca în fiecare an, am aflat de la o agenție de turism gălăţeană. Însă, pentru a beneficia de cele mai în vogă oferte trebuie să cumpărați din timp, regimul de early booking fiind disponibil până la 31 martie. Așa că dacă aveți noțiunea banului, vă puteți face deja planuri pentru o vacanță binemeritată. Și asta pentru că, deși hotelurile măresc prețurile în acest an, agențiile de turism propun pachete cu discount.

De ce Turcia? Deoarece taxa turistică de 2% impusă este compensată de reducerile prin early booking. Grecia este și ea printre cele mai căutate destinaţii, cele mai cerute locații fiind Creta, Zakynthos, Rodos, Corfu, Santorini, Kos, Kefalonia. Cei care se gândesc la un sejur în familie, departe de zgomot și aproape de o vedere superbă, pot alege fără ezitare stațiunea Paralia Katerini, aflată la poalele muntelui Olimp. Un loc în care cultura se îmbină cu obiceiuri precum dansul grecesc, iar tavernele te așteaptă cu îmbietoarele fructe de mare. Este în același timp și plin de tarabe cu blănuri naturale, unde prețurile sunt negociabile. Obiectivele turistice care pot fi vizitate sunt: Meteora, Skiathos (pe una dintre cele 60 de plaje a fost filmat celebrul film "Mamma Mia") cu ape albastre ca smaraldul și o contopire a pădurilor exotice cu marea într-un cadru de vis. Să nu uităm că acestea se potrivesc perfect cu niște ochelari de înot și labe de snorkeling, așa că pentru o vacanță corectă e bine să le aveți cu dumneavoastră. De asemenea, Paralia are o poziționare bună și față de Atena și Salonic, pentru cei iubitori de vestigii și bijuterii antice. O familie mi-a spus cu mândrie: "Merg în Paralia de peste zece ani și nu cunosc o locație mai accesibilă unde să îmi petrec vacanța". Însă noi știm adevărul: Grecia este cu adevărat o bogăție naturală și orice destinație, insulă, obiectiv ne satisface sufletul avid de cunoaștere. Iar noi suntem în căutare de frumuseți palpabile.

Ceea ce unor turiști le oferă Grecia și Turcia, altora le dă Bulgaria sau România. Nisipurile de Aur, Sunny Beach și multe altele sunt din nou căutate anul acesta. Un alt aspect luat în considerare de turiști este transportul cu autocarul care se ia, după caz, fie din Galați, fie din București. În ceea ce privește micul-dejun, unele oferte au prețuri mai mici cu micul-dejun inclus decât fără mic-dejun, așa că fiți numai ochi și urechi la ce vi se pune la dispoziție. Ca să vină în sprijinul dumneavoastră, agențiile vă propun să vă trimită ofertele prin e-mail, dându-vă posibilitatea să comparați prețurile din confortul casei dumneavoastră. Așadar, agențiile turistice vă așteaptă să vă rezervați vacanța mult dorită.

 

Citit 4068 ori Ultima modificare Duminică, 05 Martie 2023 07:49

1 comentariu

  • postat de Ivan
    Duminică, 05 Martie 2023 08:27
    5.13.234.***
    Noi vrem vacante in Romania, cu preturi sub pretul vacantele externe - asa cum ar fi normal, cu servicii la nivelul normal al stelelor sau margaretelor afisate. De ce nu sunt oferte "early booking" la aceleasi nivel si pentru vacante in Romania? De ce trebuie sa fii "jumulit" cand te duci in vacanta
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.