Cât au plătit românii pentru un sejur în Poiana Braşov sau în staţiunile balneare, de Paşte

Cât au plătit românii pentru un sejur în Poiana Braşov sau în staţiunile balneare, de Paşte
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cei mai mulţi dintre români și-au făcut, cu siguranţă, planuri pentru zilele libere de Sărbătorile Pascale, chiar dacă mai sunt și persoane care au lăsat totul pe ultima sută de metri. Din cele ce urmează, aflaţi câţi bani au fost nevoiţi să scoată oamenii din buzunare pentru sejurul de anul acesta și ce pachete turistice avantajoase oferă hotelierii din Poiana Brașov sau cei din staţiunile balneare.

Pentru vacanţa de Paște, hotelierii au oferit pachete turistice avantajoase chiar și pentru românii care au lăsat planurile de vacanţă pe ultima sută de metri.

Cât costă un sejur în Poiana Brașov, de Paște

Mulţi dintre români și-au făcut planuri pentru vacanţa de Paște din timp. De exemplu, în Poiana Brașov, hotelierii spun că au fost epuizate pachetele de trei stele. Deși preţurile nu au fost deloc unele mici, turiștii nu au ţinut cont de nimic atunci când a venit vorba despre zilele lor de relaxare.

„Pentru serviciile de trei stele am avut pachete cu 175 de euro de persoană. S-au epuizat, s-au epuizat și pachetele pentru apartamente”, a spus Gabriel Roșca, manager hotel, scrie antena3.ro.

Dacă pachetele de trei stele au costat 175 de euro de persoană, iar cele de patru stele 210, pretenţioșii care au ales servicii de cinci stele au plătit, pentru o persoană, de la 335 de euro în sus, pentru trei nopţi.

Cât costă un sejur în staţiunile balneare, de Paște

Românii care au ales să își petreacă zilele libere departe de casă, dar au lăsat totul pe ultima sută de metri, au găsit locuri libere și totodată accesibile în staţiunea mehedinţeană Bala.

„Avem, pentru o persoană, pachetul de trei nopţi de cazare, la preţul de 800 de lei. Acest preţ include masa festivă, muzică și un meniu specific Paștelui“, a spus Mihaela Cerbu, recepţioner hotel.

Staţiunea balneo-climaterică Bala este situată în judeţul Mehedinţi, la 57 km de Drobeta Turnu-Severin și 23 de km de Motru. Locul este cunoscut mai ales de persoanele vârstnice, care vin aici pentru a se trata de bolile reumatismale pentru că aici sunt izvoare mezotermale cu apă sulfuroasă și nămol sapropelic.

Citit 4893 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Aprilie 2023 11:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.