Cât costă un sejur all inclusive în Bulgaria

Cât costă un sejur all inclusive în Bulgaria
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Bulgaria, o țară încântătoare situată în Europa de Est, atrage anual un număr mare de turiști dornici să se bucure de plajele sale spectaculoase de la Marea Neagră și de frumusețea naturală a munților din interior. Cei ce doresc să experimenteze o vacanță relaxantă și lipsită de griji, în care toate necesitățile să le fie satisfăcute, se pot bucura de avantajele unui sejur all inclusive în stațiunile bulgărești. Aceste pachete complete oferă cazare confortabilă, mese delicioase, băuturi răcoritoare și o gamă variată de activități, totul la prețuri accesibile.

Prețul unei vacanţe all inclusive

Una dintre cele mai mari atracții ale sejururilor all inclusive din Bulgaria este raportul calitate-preț excelent. Datorită nivelului de trai mai scăzut și a concurenței acerbe din industria turismului, prețurile sunt adesea mai accesibile decât în alte destinații populare de vacanță.

În stațiunile de pe litoralul bulgăresc, cum ar fi Sunny Beach, Nisipurile de Aur sau Albena, costul unui sejur all inclusive începe de la 50 de euro pe noapte, în funcție de perioada sezonului și de categoria hotelului. Aceste prețuri includ cazarea într-un hotel de 3-4 stele, toate mesele principale (mic-dejun, prânz și cină) și o gamă largă de băuturi nelimitate, precum și acces gratuit la facilitățile hotelului și la activitățile recreative.

Dacă dorești să petreci într-o stațiune montană, precum Bansko sau Borovets, unde poți combina plăcerea sporturilor de iarnă cu relaxarea, pachetele all inclusive sunt, de asemenea, o opțiune excelentă. Prețurile pentru un sejur în aceste stațiuni pot varia în funcție de sezon și de facilitățile oferite, însă în general se pot găsi opțiuni începând de la 60 de euro pe noapte. Aceste tarife includ cazarea într-un hotel de 3-4 stele, toate mesele principale, băuturile și accesul la facilitățile hotelului, cum ar fi piscinele, saunele și centrele de wellness.

Beneficiile unui sejur all inclusive

Optând pentru un sejur all inclusive în Bulgaria, turiștii beneficiază de o serie de avantaje. În primul rând, această opțiune elimină grija cheltuielilor suplimentare pentru mâncare și băuturi, permițându-le să se bucure în totalitate de vacanță, mâncarea fiind una diversificată și de calitate. Un alt avantaj considerabil este că nu mai trebuie să plătești un șezlong, aceste hoteluri având deja rezervate aceste facilități pentru clienții lor.

Citit 6037 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iulie 2023 10:03

2 comentarii

  • postat de John
    Duminică, 16 Iulie 2023 07:41
    90.95.168.***
    Poate 50 de euro în cea mai horror cazare cu gândaci și mâncare stricată, că altfel nu-mi explic unde ați găsit asa preturi. O cazare cat de cat normala la all inclusive incepe de la 100eur și nu e nimic wow. Nu mai scrieți articole de lelea așa cu informații de pe Google, mergeți acolo să vedeți ce
    0
    0
  • postat de Tudor
    Sâmbătă, 15 Iulie 2023 17:20
    95.76.59.***
    Incepand de la... suntem satui, Poate se schimba titlul articolului cu reclama la bulgarisme. Daca mergeai acolo nu scriai ineptii. Mergi in documentare cu 50-60 de euro si dupa aia vorbim. Sau pot sa-ti dau bonuri si facturi daca tot suntem vecini!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.