Oferte pentru sărbători pe litoral: jacuzzi, SPA, piese de teatru şi petreceri tematice

Oferte pentru sărbători pe litoral: jacuzzi, SPA, piese de teatru şi petreceri tematice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe hoteluri de pe litoral au pregătit pachete speciale pentru Crăciun şi Revelion pentru cei care vor să schimbe schiatul şi săniuşul cu romantismul de la malul mării, ofertele cuprinzând, în funcţie de preţ, acces gratuit la SPA şi jacuzzi, piese de teatru sau "petreceri ca la Hollywood".

Patru hoteluri din staţiunea Mamaia şi unul din Mangalia, de trei, patru şi cinci stele, şi-au prezentat, până în prezent, oferta pentru perioada Crăciunului, turiştii trebuind să scoată din buzunar între 230 de lei de persoană pentru o cameră dublă la un hotel de trei stele şi 450 de lei de persoană pentru o cameră dublă pentru un pachet de patru nopţi de cazare, într-un hotel de patru stele.

Pachetele includ masa tradiţională de Crăciun, dar şi surprize pregătite special pentru turişti.

Astfel, unul dintre hotelurile de cinci stele din Mamaia a pregătit o seară specială de Ajun, care include o piesă de teatru ("Vicleim" de Victor Ion Popa), un concert de colinde, muzică live şi vizita lui Moş Crăciun. De asemenea, câteva dintre unităţile de cazare au inclus în ofertă o noapte gratuită, la plata a două nopţi de cazare.

Pentru Revelion oferta este mai diversificată, preţurile pentru pachetele cu două şi trei nopţi de cazare plecând, pe litoral, de la 270 de lei de persoană pentru o cameră dublă, într-un hotel de trei stele, în ofertă fiind inclusă şi masa de Revelion.

Turiştii care vor să îşi petreacă Revelionul la malul mării au de ales dintre ofertele a zece hoteluri din staţiunea Mamaia, a unuia din Constanţa şi a unuia din Mangalia. Pentru cei mai pretenţioşi, hotelierii de pe litoral au pregătit pachete mai complexe, care cuprind pensiune completă, petrecerea de Revelion şi acces gratuit la sauna sau la SPA, preţul pentru un astfel de pachet fiind de 1.600 de lei de persoană în cameră dublă pentru trei nopţi de cazare la hotelurile de patru şi cinci stele.

Totodată, aici petrecerile organizate în noaptea dintre ani sunt tematice. Spre exemplu, cei interesaţi pot merge în noaptea de Revelion la "o petrecere de Oscar, o gală la care invitaţii sunt adevăratele staruri, meniul şi muzica fiind inspirate de la Hollywood".

Atât de Crăciun cât şi de Revelion, alte câteva zeci de vile şi pensiuni din toate staţiunile de pe litoral au pregătit oferte de câte două, trei sau patru nopţi de cazare. Aici doritorii pot închiria o cameră sau chiar tot imobilul, în funcţie de numărul de persoane din grup, la preţuri pentru toate buzunarele.

Citit 4179 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.