Ministerul Turismului a vândut complexul hotelier Mamaia cu 2,5 milioane de euro

Ministerul Turismului a vândut complexul hotelier Mamaia cu 2,5 milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O persoană fizică din Bucureşti, Silviu Iordache, a cumpărat cu 2,48 milioane de euro, în urma unei licitaţii, complexul hotelier de cinci stele Mamaia deţinut de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) în staţiunea cu acelaşi nume.
Complexul a fost vândut în urma unei licitaţii dechise, iar preţul de 2,48 milioane de euro a aparţinut singurei oferte depuse.
Cumpărătorul este Silviu Iordache, o persoană fizică din Bucureşti.
"Plata se face integral, în 10 zile calendaristice de la data semnării contractului de vânzare-cumpărare. Garanţia de participare, care se constituie avans la contract, a fost de 400.000 de euro.
Contractul de vânzare-cumpărare va cuprinde o clauză prin care cumpărătorul este obligat să menţină activul în circuitul turistic" se arată într-un comunicat al MDRT.
Anterior, complexul hotelier Mamaia a mai fost scos la licitaţie de cinci ori, fără succes.
Complexul este situat în centrul Staţiunii Mamaia şi este compus dintr-un teren în suprafaţă de 2.248 metri pătraţi, hotelul de cinci stele Mamaia, un restaurant şi două terase.
Hotelul are o capacitate de 66 locuri de cazare, săli de conferinţă, bar, salon de coafură, masaj, jacuzzi şi saună.
Vânzarea face parte din acţiunile Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului de privatizare a activelor pe care statul le mai deţine în sectorul de turism.

Citit 2252 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2011 12:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.