NEMULŢUMIŢI de ZBORURI ÎNTÂRZIATE? Iată TOPUL celor mai punctuale aeroporturi
Foto: Sursa foto: haneda-airport.com

NEMULŢUMIŢI de ZBORURI ÎNTÂRZIATE? Iată TOPUL celor mai punctuale aeroporturi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un clasament al aeroporturilor internaţionale unde s-au semnalat foarte puţine curse întârziate, în 2015, realizat de site-ul de analiză în turism OAG, vine în ajutorul călătorilor care vor să evite orele de aşteptare înainte de a pleca spre o destinaţie sau alta.

Aeroporturile din Japonia, Rusia, Finlanda şi SUA s-au dovedit cele mai performante, în urma analizei realizate de OAG, pentru că au înregistrat anul trecut cele mai puţine zboruri întârziate.

Raportul a împărţit aeroporturile trecute în revistă în trei categorii: mici, medii şi mari, în funcţie de numărul de locuri vândute anual, notează Daily Mail. Astfel, un aeroport din categoria mică are sub 10 milioane de locuri vândute anual, un model de punctualitate la această categorie fiind aeroportul Osaka Itami, din Japonia, cu un rating de 93,85 la sută.

Analiza s-a făcut pe baza zborurilor care trebuie să decoleze sau să sosească într-un interval de 15 minute de la ora de plecare sau de sosire anunţată. La categoria aeroporturilor medii, cel din Copenhaga s-a clasat pe primul loc, cu un rating de 88,53 la sută dintre zboruri care au sosit la timp în 2015.

În ceea ce priveşte marile aeroporturi ale lumii, Tokyo Haneda (foto) din Japonia figurează anul acesta pe prima poziţie a clasamentului, cu 91,25 la sută din zboruri încadrate în timpul de plecare sau de sosire anunţat. (Sursa: adevarul.ro)

Citit 3737 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Martie 2016 02:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.