NEMULŢUMIŢI de ZBORURI ÎNTÂRZIATE? Iată TOPUL celor mai punctuale aeroporturi

NEMULŢUMIŢI de ZBORURI ÎNTÂRZIATE? Iată TOPUL celor mai punctuale aeroporturi

Sursa foto: haneda-airport.com
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu


Un clasament al aeroporturilor internaţionale unde s-au semnalat foarte puţine curse întârziate, în 2015, realizat de site-ul de analiză în turism OAG, vine în ajutorul călătorilor care vor să evite orele de aşteptare înainte de a pleca spre o destinaţie sau alta.

Aeroporturile din Japonia, Rusia, Finlanda şi SUA s-au dovedit cele mai performante, în urma analizei realizate de OAG, pentru că au înregistrat anul trecut cele mai puţine zboruri întârziate.

Raportul a împărţit aeroporturile trecute în revistă în trei categorii: mici, medii şi mari, în funcţie de numărul de locuri vândute anual, notează Daily Mail. Astfel, un aeroport din categoria mică are sub 10 milioane de locuri vândute anual, un model de punctualitate la această categorie fiind aeroportul Osaka Itami, din Japonia, cu un rating de 93,85 la sută.

Analiza s-a făcut pe baza zborurilor care trebuie să decoleze sau să sosească într-un interval de 15 minute de la ora de plecare sau de sosire anunţată. La categoria aeroporturilor medii, cel din Copenhaga s-a clasat pe primul loc, cu un rating de 88,53 la sută dintre zboruri care au sosit la timp în 2015.

În ceea ce priveşte marile aeroporturi ale lumii, Tokyo Haneda (foto) din Japonia figurează anul acesta pe prima poziţie a clasamentului, cu 91,25 la sută din zboruri încadrate în timpul de plecare sau de sosire anunţat. (Sursa: adevarul.ro)

Citit 2594 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Martie 2016 02:26

1 comentariu

 • postat de JR Duminică, 17 Ianuarie 2016 10:21 5.13.201.*** Link la comentariu
  0
  9

  Scrieti articole despre transportul local din Galati.... Galatiul nu are nici aeroport, nici macar transport fluvial... Trenurile circula cu maxim trei vagoane, autogarile sunt inexistente, imbarcarea / debarcarea pasagerilor din microbuze / autocare se face de pe trotuare, la alegere...
  Cum sa fim nemultumiti de zboruri intarziate??? Ati primit tema de casa - compunere despre zboruri ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.