Ruleta rusească pe nervii noştri

Ruleta rusească pe nervii noştri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Cum (nu) s-a sinucis Bacalbaşa. Abia ce ajunsesem acasă de la redacţie când o ştire m-a lovit ca un trăsnet la România TV: doctorul Bacalbaşa, aproape de sinucidere! A încercat să-şi curme zilele jucând ruleta rusească. Păi abia ce scrisesem de prestaţia lui artistică de la Revelionul aceluiaşi post tv!

Pe Antena3 aceeaşi informaţie, da' reorchestrată: Bacalbaşa e uşor maniaco-depresiv şi a povestit un episod şocant dintr-o perioadă în care avea probleme cu alcoolul. Ăăă, poftim? De fapt, era o declaraţie făcută în emisiunea "Ediţie Specială" cu Dana Grecu, despre o istorie care s-a petrecut, hăt!, pe vremea când era medic de navă: "Am făcut roulette rousse la Bangkok, cu un revolver. Eram beat-mort, am făcut două chestii grave. M-am luat de Ceauşescu. Apoi m-am gândit dacă este cazul să sar în apă. Şi am luat revolverul şi am spus că fac ruleta rusească. Poliţistul a luat repede cartuşele şi nu am apucat".

Şi ce-au făcut televiziunile? Au reîmpachetat declaraţia ca pe o mâncare veche şi ne-au servit-o din nou ca proaspătă şi abia preparată. E toxică şi pentru creier, şi pentru stomac. Da, e ca o ruletă rusească, dar ţinta o constituie nervii noştri!

Citit 2380 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2018 15:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.