Feli, Bună de iubit sau de hulit?

Feli, Bună de iubit sau de hulit?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* "Mi-a îngheţat limba-n gură!". Aşa s-a stropşit, înfrigurată, Ilinca Băcilă în microfon, de sub pătura pe care şi-o pusese pe cap. Milă mi-a fost de ea, dar şi mai jale de biata Salină de la Turda! Cred că de la 1271, anul atestării ei documentare, n-a auzit asemenea chinuiţi de talent ca în cea de-a patra semifinală a Eurovision. De pildă, unui concurent i s-a spus că "Nirvana", piesa şi interpretarea lui, ar fi mers pentru un bal al bobocilor. Culmea, de către una dintre membrele juriului care îl propulsase în semifinala Eurovision! "Parcă-ai fi duhul salinei", i s-a spus altuia, care a cântat de cădea sarea din pereţi. De ciudă!

"Lasă rufele! Şi problemele!", cu tot respectul, atât am priceput din piesa motivaţională a lui Feli. O fi ea "Bună de iubit", dar după cum a judecat-o măreţul juriu a fost mai degrabă de hulit. Despre "Deşertul de sentimente", piesa pe care se aud armoniile "Baladei" lui Ciprian Porumbescu, nu prea ştiu ce să zic. Unii strigă că-i plagiat. O fi, nu zic nu, da-i măcar pe faţă!

Mi s-ar fi părut, însă, normal ca TVR să le ofere condiţii egale semifinaliştilor. Una-i să cânţi pe scena de la Focşani şi alta-i la o sută de metri sub pământ, în frig!

Citit 3985 ori Ultima modificare Luni, 12 Februarie 2018 17:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.