Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

* Cel mai trist film. "Puteţi să priviţi «Bambi» şi să vă gândiţi la copilul dumneavoastră atunci când acţionaţi în acest fel", a tunat procurorul care l-a condamnat pe un braconier să privească de cel puţin 12 ori celebra peliculă a lui Walt Disney despre viaţa unui pui de căprioară a cărui mamă e ucisă de vânător. Potrivit ştirii difuzate de România Tv şi Digi24, David Berry Jr. a fost condamnat la un an de închisoare, după ce, împreună cu tatăl şi fratele lui, au fost prinşi că au ucis ilegal sute de căprioare, cărora le tăiau capul şi le lăsau corpul abandonat la faţa locului, să putrezească. Condamnat în trecut la o serie de amenzi cu privire la infracţiuni similare, Berry ispăşea o pedeapsă cu suspendare, iar ancheta care l-a vizat a fost catalogată oficial drept "una dintre cele mai importante efectuate în statul american Missouri în domeniul braconajului". Pedeapsa îl obligă pe braconier ca, începând din 23 decembrie, o dată pe lună să vizioneze «Bambi». Însă momentul în care mama este ucisă este considerat unul dintre cele mai triste ale cinematografiei şi i-a adus filmului clasarea între principalele 25 de filme de groază, alături de "Frankenstein" sau "Exorcistul".

Citit 1322 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Decembrie 2018 16:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro