Nu era alergie. Era leucemie

Nu era alergie. Era leucemie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Birocraţia ucide. Are doar trei ani, sindrom Down şi, pentru că i-a apărut o erupţie pe piele, a fost plimbată prin şase spitale - Caracal, Slatina, "Marie Curie" şi Fundeni din Bucureşti, din nou Slatina şi Craiova - iar acum părinţii au fost sfătuiţi să cheme un preot să o împărtăşească. Cam aşa suna, pe scurt, ştirea difuzată de România Tv, ieri dimineaţă. Potrivit reporterului, copilei i-au apărut nişte pete pe piele. Numai că, după cum aveau să afle părinţii ei după un periplu între spitale, nu era o alergie, ci leucemie. Diagnosticul crud l-au primit după opt ore de aşteptare pe holurile "Marie Curie", fiind îndrumaţi către Spitalul Fundeni. "Numai că acolo nu au fost primiţi, pentru că nu aveau bilet de trimitere de la medicul de familie. Aşa că s-au întors în Olt, pentru a merge la medicul de familie, pentru ca apoi să revină în Capitală. Numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că micuţa a început să se simtă rău, a făcut febră puternică. A ajuns din nou la Slatina, iar medicii au transferat-o către Craiova, ba, mai mult, le-au spus părinţilor să cheme un preot ca să o împărtăşească. Mămica spune că ar fi luat gripa în timp ce aştepta pe holurile spitalului, jucându-se cu alt copii", a spus reporterul.

Citit 1928 ori Ultima modificare Joi, 31 Ianuarie 2019 15:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro