Gălăţeanul care a dansat cu şerpoaica la Eurovision (VIDEO)

Gălăţeanul care a dansat cu şerpoaica la Eurovision (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Magie. Pe gălăţeanul Momo Peter Sanno îl ştiu de la "Românii au talent" şi am tresărit cu bucurie când l-am văzut pe scena Eurovision, alături de Xonia. Care, din păcate, cânta. Live. "O strânge şarpele!", comentau, pe Facebook, telespectatorii Eurovision, care, duminică seara, urmăreau în direct momentul artistic al Xoniei, cu piesa "Discrete". Îmbrăcată în piele de reptilă, Xonia îşi încolăcea şi descolăcea trupul ca o adevărată femeie-şarpe.

Din păcate, magia coregrafiei se risipea când începea să cânte. Nici nu ştiu cine suna mai jalnic, glasul ei, chinuit, parcă, de contorsiunile trupului, sau fetele din backing-vocals! O prestaţie artistică pe măsura prezentării făcute artistei: "Urmează acum o piesă compusă în LA! Aplauze toată lumea! Strigăm cu toţii: Hei, Xonia!".

Piesa fusese într-adevăr, compusă de o echipă din LA şi dedicată celor care au căzut în capcana partenerilor crezând că trăiesc dragostea adevărată, dar au descoperit, la un moment dat, că trăiesc, de fapt, o minciună. Din nefericire, pe Xonia n-a ţinut-o vocea să cânte live piesa. Şi nici măcar scuza din culise, că "mi-a ieşit mufa din ureche", n-a ţinut. Păcat de dans. Şi de Momo!

Citit 1528 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 16:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.