Nu-i insulă, e prăpastia iubirii!

Nu-i insulă, e prăpastia iubirii!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Thailanda. "Asta e, am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi..."/ - "Cinci ani de relaţie s-au spulberat în cinci ore pe Insula Iubirii. Chiar nu mă aşteptam! Nici nu au apucat să se cunoască!", sunt mărturiile concurenţilor noului sezon "Insula Iubirii", pe care Antena 1 s-a grăbit să ni le dezvăluie. Chiar dacă emisiunea are premiera lunea viitoare, pe 22 aprilie, deja lucrurile par clare. Până şi prezentatorul reality-show-ului, după experienţa celor patru sezoane Radu Vâlcan, părea uşor depăşit de reacţiile concurenţilor: "Lucrurile au evoluat cu o viteză amețitoare! Cred că imprevizibilul a fost cuvântul de ordine!", a mărturisit acesta, la Antena 1. Cu alte cuvinte, abia ce se spălaseră şi uscaseră cearşafurile vechilor concurenţi, că au venit alţii noi să le încerce! Şi nu doar la dormit… Pentru că noul sezon a fost filmat la o distanţă de cinci zile de cel anterior, motiv pentru care unul dintre foştii concurenţi nu s-a mai întors, ci a rămas pe post de ispită. Concluzia: nu e Insula Iubirii. E prăpastie în bună regulă!

Citit 768 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 16:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro