Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Bunica. Nu există ediţie „Chefi la cuţite” în care chef Cătălin Scărlătescu să nu primească măcar o cerere în căsătorie, dacă nu o propunere indecentă. De data asta ar putea să scape, pentru că noul sezon, care ia startul pe 30 aprilie, este dedicat familiilor. Însă cu ocazia asta am aflat cine i-a pus cuţitul şi lingura în mână: bunica lui, Amalia. “Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi. Tot cu ea am gătit prima mea mâncare de cartofi, atunci când avem vreo opt ani. Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, a mărturisit juratul, la Antena 1. Şi asta nu e tot: la fiecare Paşti, chef Scărlătescu pune pe masă reţeta specială de drob a bunicii! Şi de câte ori găteşte, îşi aminteşte mirosul fabulos din bucătăria ei din aproprierea sărbătorilor.

Citit 973 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.