Fascinantă şi tragică, Maia Morgenstern

Fascinantă şi tragică, Maia Morgenstern
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Eva. Poate că sunt subiectivă şi ignorantă, dar dacă ar trebui să-i surprind în două cuvinte personalitatea uriaşă a actriţei Maia Morgenstern, acestea ar fi: fascinantă şi tragică. Nu doar pentru că mi-a rămas în minte şi în suflet magistralul rol al Fecioarei Maria din pelicula „Patimile lui Hristos”, ci pentru că aşa o percep chiar şi în ipostaze comice, chiar şi în reclame.

Antena 1 s-a grăbit să anunţe că, în premiera din 11 şi 12 septembrie a noului serial, „Sacrificiul”, Maia o interpretează pe Eva, un rol în care creativitatea îi este încurajată.

„Putem crea împreună poveşti frumoase ce se vor adresa spectatorilor fideli. Totodată încercăm să câştigăm inimile, sufletele cât mai multor oameni, care să ne urmărească poveştile, să ne judece, pentru că şi gândirea critică nu face rău!”, a mai completat actriţa. Potrivit anteniştilor, serialul este o saga de familie, cu un scenariu original sută la sută, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Iar una dintre ele este cea a Oanei Zăvoranu - diva din film. Şi, sincer, tare aş vrea să văd o confruntare Maia - Zăvo! Voi nu?

Citit 1573 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 19:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.