Fascinantă şi tragică, Maia Morgenstern

Fascinantă şi tragică, Maia Morgenstern

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Eva. Poate că sunt subiectivă şi ignorantă, dar dacă ar trebui să-i surprind în două cuvinte personalitatea uriaşă a actriţei Maia Morgenstern, acestea ar fi: fascinantă şi tragică. Nu doar pentru că mi-a rămas în minte şi în suflet magistralul rol al Fecioarei Maria din pelicula „Patimile lui Hristos”, ci pentru că aşa o percep chiar şi în ipostaze comice, chiar şi în reclame.
Antena 1 s-a grăbit să anunţe că, în premiera din 11 şi 12 septembrie a noului serial, „Sacrificiul”, Maia o interpretează pe Eva, un rol în care creativitatea îi este încurajată.
„Putem crea împreună poveşti frumoase ce se vor adresa spectatorilor fideli. Totodată încercăm să câştigăm inimile, sufletele cât mai multor oameni, care să ne urmărească poveştile, să ne judece, pentru că şi gândirea critică nu face rău!”, a mai completat actriţa. Potrivit anteniştilor, serialul este o saga de familie, cu un scenariu original sută la sută, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Iar una dintre ele este cea a Oanei Zăvoranu - diva din film. Şi, sincer, tare aş vrea să văd o confruntare Maia - Zăvo! Voi nu?

Citit 1162 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 19:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro