Degeaba ai talent, dacă n-ai dramă!

Degeaba ai talent, dacă n-ai dramă!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

* Sus pe toc! „Eu n-am caz! De aia îmi dai note mici”, i-a reproşat unui dintre concurenţii emisiunii Kanal D „Îmi place dansul” lui Emil Rengle care şedea ca o divă, cu ghetuţele cu tocuri înalte, cocoţate pe masa juriului. „Îmi place dansul” e un soi de „Dansez pentru tine”, dar fără vedete dispuse să-şi rupă oasele şi muşchii pentru „cazul social” cu care dansează. Concurenţii sunt singuri pe ring şi se străduiesc să impresioneze un juriu format din foste vedete ale altor posturi. Prezentator e Victor Slav care are tot atâta farmec ca atunci când prezenta buletinul meteo la Pro Tv. Revin la concurentul care se plângea că oricât de bine ar dansa tot nu va convinge juriul pentru că n-are „poveste”, adică o dramă personală, nu e un „caz social”. Chit că încerca să emoţioneze povestind cum costumul pe care îl poartă e cusut de mama lui.
Iac’aşa i-a venit rândul lui Rengle să-şi povestească amintirile din copilărie: cum i-a cerut lui mamei să-i coasă un costum roz, iar femeia i-a împlinit dorinţa fără să înţeleagă capriciul fiului. Fiu care a ţinut să ne arate ce are pe sub fustiţa scurtă pe care o purta, aşezându-se în cap, cu picioarele în sus. Nu, nu erau bikini!

Citit 1372 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2019 16:28

1 comentariu

 • postat de Telespectator de ocazie Luni, 09 Septembrie 2019 08:24 89.136.7.*** Link la comentariu
  0
  4

  Abject!
  Din fericire, telecomanda este la mine!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro