Delia crede că Bendeac s-a maturizat la.. iUmor

Delia crede că Bendeac s-a maturizat la.. iUmor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* După filmările audițiilor pentru cel de-al șaptelea sezon iUmor, Delia a tras concluziile și știe ce s-a schimbat încă de la primul sezon de filmări până acum. Jurații au trecut în fiecare sezon prin diferite stări şi emoții, iar Delia vorbește deschis despre relația dintre ea, Mihai Bendeac și Cheloo pe platourile de filmare. "Mihai Bendeac și Cheloo sunt foarte cuminți, drăgălași. Față de primul sezon de iUmor pentru care am filmat împreună, cred că acum sunt mai puține certuri între noi, cred că ne-am maturizat într-un final cu toții în sezonul şapte", a declarat Delia, jurata iUmor.
Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon "iUmor", care va avea premiera pe 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două "Thumbs up" vor putea fi apoi votaţi de telespectatori, cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi, la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Citit 757 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2019 19:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro