Supă de caca, gătită de-o filipineză de Giurgiu

Supă de caca, gătită de-o filipineză de Giurgiu

Antena 1
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Magie. El i-a desenat două gemene pe burtă înainte să ştie că e gravidă, iar acum sunt părinţii unor gemene cărora li s-a adăugat un băieţel. El e magician, ea - dealer de casino. S-au cunoscut în America, pe un vas de croazieră. De cum a văzut-o, el a ştiut că ea este aleasa! Şi-a făcut curaj, a invitat-o la unul dintre spectacolele lui de magie, unde a pus la cale un număr nemaivăzut: a invitat-o pe scenă pentru o demonstraţie de hipnoză. La un semn, cortina a căzut, el a sărutat-o! Şi de atunci ea a rămas sub vraja lui.
Iac-aşa a ajuns filipineză de Giurgiu, măritată cu un român. Povestea le-am aflat-o la „Chefi la cuţite”, pe Antena 1, unde Harljane Chuna a gătit „papaitan” un preparat tradiţional filipinez, care, în traducere, ar suna a "supă de capră cu caca". În fapt, este o supă de organe şi intestine. Intestine prin care trec excrementele, după cum a ţinut să explice Harljane. Chefii au crezut că-i supă de miel, au gustat cu poftă şi mai să le stea inima când au aflat despre ce-i vorba. „Câteodată e bine că eu nu mă bag să gust ca pelicanul”, s-a bucurat chef Florin Dumitrescu. Vrăjeală! Pardon, magie.

Citit 1528 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 01:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro