Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* „Modestie şi dedicare”. „Am făcut trei ani de rugbi profesionist. N-am făcut decât clasa a IX-a, pentru că m-am îndrăgostit nebuneşte. La 17 ani am născut, la 18 ani m-am căsătorit. M-am angajat aici pentru că îmi convine programul. Am o fetiţă de cinci ani pe care o duc la grădiniţă. Am construit o casă, dar îmi trebuie bănuţi să o termin. Aş vrea să-mi continui şi studiile”, mărturisea Ramona, o tânără angajată, fără să ştie că cel cu care vorbeşte în pauza de masă este însuşi „Şeful sub acoperire”, patronul firmei. Energică şi implicată, nu era prea mulţumită de viteza de lucru a noului ei coleg, despre care aflase că a fost profesor de sport: „Cam lent, domn’ profesor de sport! Ce sport? Şah?”. La finalul emisiunii Pro Tv, patronul avea să-i ofere o primă de studii - câte 6.000 de lei pentru fiecare an de liceu absolvit - şi 10.000 de lei pentru a-şi finaliza căsuţa. „Nu ştiu dacă toate astea mi se cuvin!”, a spus, copleşită, Ramona. Mă gândesc la noi, ce mulţi şi veşnic nemulţumiţi, cărora ni se pare că totdeauna ni se cuvine mai mult decât primim. Şi la Ramona, care preferă să muncească noaptea, pentru a-şi petrece dimineaţa cu fetiţa, şi căreia, când i se oferă daruri, se întreabă dacă le merită.

Citit 1374 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2019 21:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro