Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Apeluri trăznite. După cazul vasluianului bâlbâit care a fost amendat pentru beţie, după ce a sunat la 112, presa a prezentat o altă poveste, mult mai şocantă. Este vorba despre cazul unei femei din Roşia Montană, care a cerut ajutorul autorităţilor pentru că soţul ei refuză să facă focul în casă. Cum la mijloc era vorba despre copiii minori ai familiei, care stăteau în frig, operatorul de la 112 a trimis la faţa locului un echipaj de jandarmi. Când au ajuns acolo, oamenii legii au constatat că bărbatul nu avea nevoie de foc în sobă, fiind încălzit peste măsură de aburii alcoolului.

Amendă nominală, buget comun. Luat la întrebări, bărbatul a recurs la ameninţări la adresa jandarmilor. Mai mult, când i s-a cerut buletinul, bărbatul a devenit recalcitrant şi violent. Căldurile şi aerele de supererou i-au trecut repede când a văzut procesul verbal de contravenţie, jandarmii aplicându-i o amendă în valoare de 1.500 de lei. Culmea, banii vor fi scoşi din bugetul comun al familiei, aşa că de suferit va avea şi femeia care a sunat la 112, dar şi minorii care erau ţinuţi în frig de propriul tată. Aşadar, fiţi foarte atenţi atunci când sunaţi la 112, pentru că este posibil ca totul să se întoarcă împotriva voastră.

Citit 1704 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2020 17:59

1 comentariu

  • postat de HAHAHA Vineri, 10 Ianuarie 2020 10:13 192.168.10.*** Link la comentariu
    0
    1

    Democratia cu cheltuiala se tine !!! Daca era dictatura, totul se lasa cu 10 bulane la fundul gol, ceea ce era o lectie taaare buna pentru impricinat si fara urmari pentru familie !

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.