De câte ori pe zi se gândesc bărbaţii la sex?

De câte ori pe zi se gândesc bărbaţii la sex?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Pe bune?! „Un studiu recent arată că bărbaţii se gândesc la sex: a) Doar de 19 ori pe zi; b) la fel de des ca femeile; c) de câte ori văd o femeie necunoscută”. Întrebarea şi opţiunile de răspuns au fost date luni seara la emisiunea „Pe bune?!” de la Pro Tv, al cărei amfitrion nu mai este Andi Moisescu, ci Mihai Bobonete.

„Se gândesc la sex de câte ori văd o femeie necunoscută… Chiar aşa neselectivi sunteţi?”, a aruncat mănuşa Adela Popescu. „Da’ de ce n-am fi la fel? De ce tu, Adela, nu te-ai gândi la sex de tot atâtea ori de câte mă gândesc şi eu pe zi?”, a ripostat Bobonete, în numele egalităţii de şanse între sexe. „Sincer, eu mă gândesc la sex doar când îl văd pe soţul meu!”, a parat, strategic, Adela. Nu pot să o condamn, dar n-aş vrea să ştiu câte femei au acelaşi gând păcătos când îl văd pe Radu Vâlcan.

„Şi la ce-i ajută pe bărbaţi dacă se gândesc la sex?”, a fost următoarea dilemă. Corect! Ei bine, lucrurile s-au lămurit. Cercetătorii din Ohio spun că bărbaţii se gândesc la sex de 19 ori pe zi. Cu acest prilej, este contrazisă o teorie mai veche, care susţinea că bărbaţii se gândesc la sex o dată la 7 secunde. Asta ar fi însemnat că pe durata emisiunii „Pe bune?!”, bărbaţii s-ar fi gândit la sex cam de 500 de ori. "Slavă Domnului, s-a făcut dreptate!", au conchis concurenţii "Pe bune?".

Citit 2705 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2020 21:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.