Irinel fără fiţe, la Asia Express

Irinel fără fiţe, la Asia Express

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Răsfăţ ca regii, în sărăcie. În costum bej de călătorie, cocoşat sub un ditamai Louis Vuittonul, sub formă de valiză, Irinel Columbeanu ar fi trebuit să fie „handicapul” echipei Alex Abagiu - Radu Vlăduţ, de la „Asia Express - Drumul Comorilor”. N-a fost „handicap”, ci mai degrabă porte-bonheur. „Domnul Irinel n-a făcut figuri la absolut nimic. Din banii pe care ni i-a dat Gina, i-am făcut cinste cu bere, cu supă la plic”, povesteau concurenţii. Iri părea sincer încântat de trataţie. „După ce am mâncat, am încercat să-l ducem la cea mai luxoasă casă de pe stradă, pe care am ochit-o şi noi, şi dânsul. Dar ce să vezi, luxul, ca de obicei, ne-a închis uşa în nas”, s-au plâns Alex şi Radu. În cele din urmăm şi-au petrecut noaptea într-un spaţiu social. Unde nu exista decât un singur pat, pe care băieţii i l-au cedat din start lui Irinel. Columbeanu propusese să tragă patul la sorţi, dar s-a conformat deciziei băieţilor, care au dormit unul pe o laviţă, celălalt pe masă. Apa pentru toaletă au adus-o dintr-un puţ aflat la două curţi distanţă, dar n-au mai folosit-o. Şi-au şters feţele cu nişte şerveţele umede. Iar Irinel a adormit sub o mască hidratantă de lux. „Dacă tot dormim în... biiiip, măcar să ne tratăm ca regii”, au explicat băieţii. Şi, ghiciţi ce, lui Iri chiar i-a plăcut!

 
Citit 1855 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 00:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro