Oameni şi neoameni la vreme de COVID-19

Oameni şi neoameni la vreme de COVID-19

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

*Gesturi. „Nu vă e teamă dacă vă strângeţi aşa toţi? - Nu, nu-mi e teamă!”, a fost schimbul de replici între jurnalista Pro Tv şi unul dintre nuntaşii de la Burleşti, judeţul Argeş. Acolo au fost trimişi poliţişti şi jandarmi ca să oprească o nuntă, care se desfăşura în curtea socrului mic, chiar dacă astfel de evenimente sunt interzise tocmai pentru că riscurile de răspândire a bolii este uriaş într-un grup mare de oameni. Citind comentariile ştirii Pro Tv pe Facebook, am dat peste o glumiţă: „Am plecat să cumpăr dezinfectant şi m-am întors cu Jack Daniel's că aveau acelaşi preţ!”.
Amară sau nu, gluma reflectă o realitate, contrazisă de gesturile unor Oameni ca Ştefan Mandachi. Nu ştiu dacă aţi aflat, dar omul de afaceri a oferit gratuit hotelul pentru medici, asistenți medicali voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de Coronavirus:. „Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera. Noi asigurăm doar paza. În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering”. RESPECT!

Citit 1482 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 17:00

2 comentarii

 • postat de Mariuca Sâmbătă, 21 Martie 2020 14:46 82.79.236.*** Link la comentariu
  0
  5

  Felicitari domnului Mandachi pentru implicare. Intr-adevar medicii si asistentele care au grija de noi au si ei nevoie de cineva care sa-i ajute cand le este greu.

  Raportează
 • postat de Votează doar românii din România! Sâmbătă, 21 Martie 2020 01:44 77.111.247.*** Link la comentariu
  1
  10

  Dar celor cateva mii de diasporezi care intra in tara in fiecare zi (chiar in clipele astea !!!) si stau cu totii stransi ca oile, la trecerea frontierelor...si care au umplut toata Romania cu coronavirus...NU LE-O FI TEAMA ?!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro