Provocator, dar nu pentru oricine

Provocator, dar nu pentru oricine
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dragostea se câştigă. O ţinută provocatoare este, se pare, mai bună decât orice altceva, atunci când vine vorba despre relaţii amoroase. Lucrul acesta s-a văzut mai mult decât clar în emisiunea „Gospodar fără pereche”. Una dintre concurente, Rose, a ales ca pe parcursul emisiunii să poarte doar ţinute sexy şi să adopte o atitudine mai mult decât provocatoare. Iar asta l-a incitat suficient de mult pe gospodarul Radu, înscris în emisiune pentru a-şi găsi jumătatea. Astfel, bărbatul a decis să o elimine pe cealaltă concurentă, deşi părea că există o chimie între ei, şi să o aleagă pe Rose. La despărţire, chimia dragostei s-a văzut în ochii ambilor concurenţi, dar părerile de rău nu au putut schimba regulamentul jocului.

De cealaltă parte, în gospodăria lui Andrei, tacticile provocatoare nu au ţinut, aşa că concurenta care a apelat la ele a fost eliminată. Diana, care a renunţat la inhibiţii şi a încercat astfel să îl cucerească pe frumuşelul din Deltă, a plecat acasă, concurentul luând decizia să îşi caute jumătatea printre fetele mai cuminţi.

Aşadar, fetelor, atenţie la tipul de băiat pe care vreţi să-l cuceriţi, pentru că lipsa de inhibiţii nu cucereşte chiar pe oricine.

Citit 1765 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Aprilie 2020 00:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.