Ziua – şmotru, noaptea - baie cu rechinii

Ziua – şmotru, noaptea - baie cu rechinii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Vacanţă exotică. “Pe 11 mai o să mă duc să mă scufund cu rechinii, că de şase săptămâni de zile spăl, calc, fac curat, spăl pe jos!”, declara în direct, prin telefon, la Realitatea Plus, românca despre care tocmai aflasem că este izolată în mijlocul Oceanului Indian.

Nu, staţi liniştiţi, nu pluteşte în derivă pe vreo ambarcaţiune, se află pe insula Reunion, acolo unde ar fi trebuit să-şi petreacă o vacanţă exotică. Este vorba despre Monica Tatoiu, care, deși a plecat la începutul lunii martie în concediu, a fost nevoită să rămână acolo din cauza măsurilor restrictive impuse de statul francez în pandemie. Eu mă mir că n-au ridicat francezii restricţiile doar ca să scape de dânsa şi mai ales de gura slobodă a domniei sale!

„Plajele sunt goale. Ne băgăm noaptea în apă. Pe data de 11 mai se deschide tot, mai puţin restaurantele, care livrează mâncare. Turismul n-o să mai fie turism de masă! Uitaţi de turismul cu care noi ne-am obişnuit! Vom face turism în pensiuni mici, în apartamente închiriate, uitaţi de umplut burta la all inclusive”, a mai spus Tatoiu. Care a lansat o invitaţie: „Dacă aveţi nişte prieteni prin Guvern trimiteţi-i aici, în Reunion, să facă baie, că rămân fără o mână, fără un picior! Rechinii sunt perfecţi pentru scăpat de anumiţi politicieni”.

Citit 2286 ori Ultima modificare Marți, 28 Aprilie 2020 23:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.