Politicieni aduşi de barză

Politicieni aduşi de barză
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ev Mediu. „Omul e în Parlament, preşedinte de comisie şi a zis: «Educaţia sexuală sminteşte poporul!». Pur şi simplu realizezi că e imposibil să ajungem prea curând la civilizaţie”, afirma, pe bună dreptate, Dragoş Pătraru, la „Starea Naţiei”, pe Prima Tv. „Se numeşte educaţie sanitară ca să nu li se pară cpf-iştilor (Coaliţia Pentru Familie n.r.) că e vorba de porno. Sunteţi de acord cu introducerea educaţiei sanitare în şcoli? 35 de deputaţi s-au abţinut. Cum se te abţii? De ce? Din păcate, tac-tu nu s-a abţinut când a trebuit”, a comentat Pătraru.

Probabil pe ultimii politicieni aduşi de barză noi i-am făcut parlamentari. Sfielnici şi ruşinoşi ca fecioarele neprihănite, ipocriţii! Vorba unei centurise: oi fi eu curvă, da-s cinstită, nu mă dau virgină ca politicienii!

Între noi fie vorba, îmi amintesc de prima oră de educaţie sexuală, pe bune, din liceu. Tocmai ajunsesem la „fecundaţie”, când, la finalul orei de biologie, unul dintre colegi a întrebat-o în şoaptă, pe profesoară, cum e cu metoda calendarului. Discuţia care a urmat s-a purtat cu toată clasa, a durat o oră în care am fost numai ochi şi urechi şi am înţeles că există pericole/riscuri mai mari decât o sarcină nedorită după un act sexual neprotejat!

Citit 1126 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2020 20:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.