Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Confesiuni. „Păi dacă am nouă copii cu patru femei, cum ai vrea să fiu?! Mă vezi pe mine ca şi cum de la bibliotecă, de unde sunt?”, a răspus Cristi Borcea, la „Vorbeşte lumea”, întrebat dacă e un bărbat romantic în relaţia de cuplu. Sincer, de la bibliotecă nu părea că vine. Ci de la o clinică de operaţii estetice, altoită cu un salon de machiaj: ochi bine conturaţi, buze aşijderea, faţa întinsă ca la bebeluş, sprâncene groase şi frezate, nici urmă de cearcăne, pleoape căzute, guşă sau vreun riduleţ… Între noi fie vorba, cred că Valentina, cu experienţa de supermodel internaţional, ar fi ştiut să-l aranjeze mai discret. Şi mai bine...
Ghilosit ca o cocotă, Cristi se declara „sentimental incurabil” şi sensibil ca o mimoză: „Eu nu am puterea să stau cu un copil când îi face o injecţie! Cad eu jos! Am fost cu Patrick prima dată şi am leşinat eu!”.
Pe de altă parte, după cum mărturisea: „Eu am făcut patru copii în cinci ani de detenţie! Am copii de la un an - cele două gemene - la 23 de ani. Meritul meu a fost de a le crea toate condiţiile”. Mi s-a părut c-a zis „meritul meu a fost de a procrea în toate condiţiile! Măi să fie! Important este că Valentina este femeia care i-a redat, după cum spune, echilibrul şi liniştea. Şi dacă Valentina îşi mai doreşte un copil... Borcea n-are niciun fel de problemă.

Citit 1809 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2020 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.