Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Starea Naţiei. „Una e să nu-l crezi pe un politician când îţi spune că o să construiască un aeroport, şi altceva e să nu-l crezi când îţi zice că o să amenajeze o mie de paturi noi la terapie intensivă”, l-am auzit, la ceas de seară, pe Dragoş Pătraru la „Starea Naţiei”, pe Prima Tv. Mărturisesc că am simţit un gol în stomac. Uite s-au scurs deja un an şi cinci luni de când Liviu Dragnea striga peste mulţimea PSD-iştilor adunaţi în ţarcul amenajat la Păpădie: „De ce n-ar avea şi Galaţiul un aeroport!”. Îşi mai aduce careva aminte de aeroport şi de studiile plătite care atestau că e necesar?
În fine, las aducerile aminte şi revin la ce spunea Pătraru aseară: „Cât de important e ca în astfel de perioade atât de dificile, e să ai în faţă oameni pe care să-i crezi. Dar pe bune să-i crezi! Să te uiţi în gura lor şi să nu zici: «Vai, vai, să-mi trag una, suntem pierduţi!». Că tot mai des, după ce asculţi un politician, îţi vine să-ţi aduni familia, să-l strângi în braţe pe fiecare membru în parte şi să-i spui: «Mare grijă că suntem pe cont propriu. Mă, aveţi grijă că ţara asta omoară, şi se pricepe al dracului de bine la asta!»”
Concluzia: „Poartă mască, spală-te pe mâini, păstrează distanţa, evită pelerinajul pe la spitale şi secţiile ATI, că n-o să pupi foarte curând un pat liber”, după cum zice Pătraru.

Citit 1303 ori Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2020 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.