Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

* Disperare. „Vreau să mă-nsor şi n-am cu cine!”, aşa ar fi strigat „Burlacul” dacă ar fi fost unul dintre personajele jucate de Mihai Bendeac „În puii mei”. Ei bine, n-a fost chiar aşa. Dar, zău dacă nu mi-a fost milă de Andi Constantin, privindu-l cum stătea stingher, bâţâindu-se de pe un picior pe altul – că dans nu se putea numi – ignorat de fetele care, nu-i aşa, erau acolo „pentru el” şi ar fi trebuit să se lupte pentru atenţia lui. Fetele, însă, aveau altă treabă: să se bârfească, să comenteze decizia de eliminare a „Burlacului”, şi păreau mai interesate de atenţia lui Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii, care e însurat şi are o familie minunată. La întâlniri, bietul Burlac numai nu căsca de plictiseală, iar întrebările care i se adresau păreau desprinse din interviuri de angajare sau din oracolele de clasa a cincea.

Speriat că n-o să aibă pe cine cere de nevastă, Andi le-a convocat pe rând şi le-a cerut să-i arate ce-ar face dacă ar fi ultima oară când îl văd. „Relaţia era într-o moarte clinică şi a trebui să aplic acest şoc!”, s-a scuzat „Burlacul”, deşi atitudinea lui mi-a amintit, mai degrabă de rolul de ispită jucat pe „Insula iubirii”. Au urmat săruturi în serie – nici nu mai conta că „Burlacul” are pe buze rujul celei de dinainte – un abandon şi patru eliminări. Care au scurtat emisiunea cu vreo cinci ediţii!

Citit 931 ori Ultima modificare Duminică, 04 Aprilie 2021 21:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro