Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Andi, audienţă mică. Tare mă tem că aşa o să-i rămână numele bietului "Burlac" al Antenei 1! După ce acum două vineri, pe 2 aprilie, l-au ignorat pretendentele la burlăcia lui, vinerea trecută l-a ignorat chiar Antena 1. Concret, postul tv a hotărât să-l înlocuiască pe "Burlac" cu un conte. Contele de Monte Cristo, un film de excepţie, de altfel. Cât despre "Burlac", el va reveni în grijă abia joi, dar de la ora 23,00, după serialul "Adela". Există o explicaţie? Chiar mai multe. Gurile rele spun că anteniştii au modificat grila de programe şi au decis să ofere un film după ce "Burlacul" a dovedit că are audienţă mai mică decât "Românii au talent" - ceea ce era de aşteptat, în opinia mea, dar şi mai mică decât "Survivor România" difuzat de Kanal D. Acum, sincer, se compară Andi cel fragil şi edulcorat, cu gleznuţele lui goale şi nădragii strânşi pe gambe, cu jadoraşii, Faimoşii şi Războinicii? Să fim serioşi! Unde mai pui că şi concurentele par mai interesate de Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii şi sfetnicul "Burlacului", care e şi cât se poate de însurat. Pe mine, însă, mă pune pe gânduri, intervalul orar în care "Burlacul" va fi difuzat. După ora 23,00! Te pomeneşti că din Andi fără sare şi piper, o să avem parte de un macho pus pe acţiuni demne de emisiunile fără prejudecăţi?

Citit 1116 ori Ultima modificare Duminică, 11 Aprilie 2021 21:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro