Biberon şi tomberon

Biberon şi tomberon
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cu talent. „Domnu’ Florin, ce mai faceţi?” - „Bine. Miroşi a biberon, dă-te mai încolo!”, i-a răspuns Florin Călinescu lui Smiley, în prima semifinală a „Românii au talent” de la Pro Tv. „Şi eu a ce miros… dacă tot e?”, a întrebat, entuziasmat, Pavel Bartoş. „A tomberon!”, a replicat, sec, Florin Călinescu. „Doamnelor şi domnilor, tomberon şi biberon în varianta Pavel Bartoş - Smiley! Perfect, s-a întrunit formula completă”, a anunţat vesel, Pavel.
Pe cât de inspirată şi de amuzantă a fost prima remarcă a maestrului, pe atât de nefericită şi de nepotrivită a fost a doua. Nu ştiu dacă a fost prima rimă care i-a venit în minte live „biberon - tomberon”, dar mi s-a părut complet deplasată. Demnă de patru X-uri roşii.
În fine, revin la biberon ca să remarc faptul că, din cei 12 concurenţi ai primei semifinale, nu mai puţin de şapte aveau vârste cuprinse între 10 şi 17 ani. Că una dintre revelaţiile acestui sezon, finalista Ana-Maria Mărgean are doar 11 ani! Iar de la jumătatea numărului ei, Florin Călinescu s-a ridicat de la masa juriului în picioare şi a rămas aşa până la aplauzele de la final, în semn de respect şi preţuire pentru ceea ce poate face: „Este foarte rar și foarte greu ce faci. Să faci muzică cu gura închisă... să faci umor din chestia asta”. Da, uite că unii reuşesc!

Citit 1053 ori Ultima modificare Duminică, 16 Mai 2021 19:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.