Cui i-e frică de Liviu Dragnea?

Cui i-e frică de Liviu Dragnea?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"În politică, lucrurile sunt simple: când pierzi, pleci. Dacă respecţi acest lucru, vei fi şi respectat de colegii tăi", l-am auzit pe Marcel Ciolacu, liderul suprem al PSD, la ceas de noapte, la "40 de întrebări cu Denise Rifai", pe Kanal D. Recunosc, m-am înmuiat ca frişca ţinută la soare când Denise Rifai la chestionat dulce pe Ciolacu dacă este emotiv. Asta ca explicaţie la o serie întreagă de afirmaţii în care dăduse cu limba română de toţi pereţii. "Majoritatea greşelilor au fost făcute în acea noapte, în prima mea ieşire în presă ca preşedinte al partidului. Eram emotiv - şi acum am emoţii. Nu am capacitatea să fiu un om fals", a răspuns Ciolacu. O batistă, vă rog!

Interesant este că seria întrebărilor adresate de jurnalistă n-a început cu amintiri din copilărie şi secrete de familie, ca în cazul altor invitaţi, ci cu secrete de "famiglie" politică: Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea. Ciolacu a mărturisit că a avut "o relaţie foarte complexă cu Liviu Dragnea", care în prezent reprezintă "trecutul", atât pentru partid, cât şi pentru noul lider PSD: "Între noi sunt diferenţe mari de comportament. Am impus în partid să mi se vorbească pe numele mic, pe Marcel. Am pornit de la ideea că acest partid nu are nevoie de încă un tătic. Eu n-am exclus pe nimeni din partid, ba mai mult, am invitat pe cei care vor să mă critice să o facă liber".

Citit 559 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Iunie 2021 23:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro