Liviu Dragnea ne-a arătat pisic(uţ)a

Liviu Dragnea ne-a arătat pisic(uţ)a
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Miau. "Aveţi un suvenir luat de la ăăă… Rahova", a spus Marinela Mititelu, ocolind la limită cuvântul "pârnaie", care era cât pe-aci să-i scape în interviul cu Liviu Dragnea. "Nu e suvenir! E o pisicuţă pe care am salvat-o de-acolo", a replicat fostul lider politic, preluând din braţele partenerei sale, Irina, o pisicuţă neagră, abia trezită din somn. Alintând mica felină din braţe şi mărturisind cât iubeşte animalele, Dragnea a împărtăşit povestea lui Pinkey: "Avea două luni şi mânca din ceea ce primeam eu. Pentru că nu puteam să o iau în cameră, o închideam în magazie şi când veneam dimineaţa se căţăra pur şi simplu pe mine, până pe umăr. Mă pupa peste tot şi mergeam prin curte cu ea pe umăr. Într-un final, am rugat-o pe Irina să accepte să o trimit la ea. Cât eu am fost plecat, când o sunam pe Irina şi îmi auzea vocea se lipea de telefon şi torcea", a povestit Dragnea la "100% tu decizi", la Realitatea Plus. Mă uitam la Dragnea şi nu-mi venea a crede. Individul arogant care se oţăra ca un golan la jurnaliştii de investigaţie care îl întrebau de furăciuni, "Hai cocoş, las-o!" ori "Vii cu mine în baie?!", tocmai invitase o echipă tv la el acasă, o servise cu cafea făcută de el însuşi şi le poza cu pisica în braţe. Nici jurnalistei care îl intervieva nu-i venea să creadă! Strategie tip Gabriela Firea, nu alta! Penibil!

Citit 932 ori Ultima modificare Duminică, 10 Octombrie 2021 22:50

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro