O cruce în dar. De la Loredana
Foto: Antena 1

O cruce în dar. De la Loredana
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Sinistru. "De mic, m-am trezit înconjurat de cruci. Tatăl meu este meşter crucer, adică sculptează, montează și scrie cruci. Pentru mulți pare o meserie ciudată, însă pentru noi este un stil de viață, eu cel puțin cu asta am crescut", a fost mărturisirea unui concurent de numai 25 de ani, la "X Factor". Câteva minute mai târziu, pe scena Antenei 1, avea să stârnească o adevărată polemică printre membrii juriului. Şi asta pentru că Loredana, cea veşnic tânără şi sexy-provocatoare, aflând cu ce se ocupă tânărul, a fost foarte interesată de preţul unui monument funerar. "Și faci cruci din piatră, din marmură? Tu le sculptezi? Cam cât ar costa o cruce?", a fost potopul ei de întrebări. "Dar de ce, mă, Loredana? De ce? Da’ parcă-ți faci testamentul!", s-a crucit Ştefan Bănică. "Începând de la 4.000 de lei în sus", a răspuns meşterul crucer. "Hai, mă, că nu e ca și cum ni le plătim noi!", a respins Delia, din start, ideea că ar putea să scoată bani pentru ceva ce n-ar purta pe lumea asta. "Păi, mulţi oameni își cumpără monumentele în timpul vieții!", şi-a promovat tânărul afacerea. "Păi, de asta te-am întrebat, că vreau să fac niște cadouri! Bine că te cunosc. În caz de pleci, să lași numărul de telefon că poate facem o afacere", a conchis Loredana. Nici nu vreau să mă gândesc cui ar vrea să-i pună Loredana cruce… Doamne, fereşte!

Citit 584 ori Ultima modificare Luni, 11 Octombrie 2021 20:10

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro