Gălăţeanca de la „Chefi fără limite”, expertă în brunch

Gălăţeanca de la „Chefi fără limite”, expertă în brunch
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* "Primăriţa". Frigănele cu dulceață de piersici, pregătită chiar atunci, ficăţei în bacon, pere-n vin, desert grecesc, shakshuka, cârnați trași la tigaie, platou cu mezeluri, grisine cu prosciutto, ciuperci umplute, omletă, bruschette, feta friptă… mai continui? Sau mă reclamaţi la Protecţia Consumatorului pentru că v-am făcut o poftă peste limitele bunului-simţ? N-am copiat din meniul vreunui restaurant de lux. Sunt preparatele realizate în doar 45 de minute, la proba de brunch a competiţiei "Chefi fără limite", de gălăţeanca Mariana Tărbuc - supranumită "Primăriţa" pentru că lucrează în administraţia locală - şi "Doamna colonel", adică Daniela Andronie Rădulescu. Ambele sunt concurente în echipa lui chef Florin Dumitrescu şi fac o echipă imbatabilă când vine vorba de brunch. Care nu înseamnă doar gătit şi aranjat frumos masa contracronometru, ci şi un maraton pentru găsirea produselor şi a ustensilelor necesare, pentru că frigiderele gazdelor sunt mai mult goale. Gălăţeanca a trecut, miercuri seară, cu bine prin furcile caudine ale primei sale probe individuale. Competiţia a fost foarte strânsă şi a primit două farfurii pentru preparatul său. Întrebată dacă nu se simte dezamăgită pentru punctaj a răspuns senină: "Dezamăgită că am trecut mai departe? Ferească Dumnezeu! Şi jumătate de farfurie dacă ai şi treci mai departe, nu mai contează!".

Citit 1190 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2022 23:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.