* "Primăriţa". Frigănele cu dulceață de piersici, pregătită chiar atunci, ficăţei în bacon, pere-n vin, desert grecesc, shakshuka, cârnați trași la tigaie, platou cu mezeluri, grisine cu prosciutto, ciuperci umplute, omletă, bruschette, feta friptă… mai continui? Sau mă reclamaţi la Protecţia Consumatorului pentru că v-am făcut o poftă peste limitele bunului-simţ? N-am copiat din meniul vreunui restaurant de lux. Sunt preparatele realizate în doar 45 de minute, la proba de brunch a competiţiei "Chefi fără limite", de gălăţeanca Mariana Tărbuc - supranumită "Primăriţa" pentru că lucrează în administraţia locală - şi "Doamna colonel", adică Daniela Andronie Rădulescu. Ambele sunt concurente în echipa lui chef Florin Dumitrescu şi fac o echipă imbatabilă când vine vorba de brunch. Care nu înseamnă doar gătit şi aranjat frumos masa contracronometru, ci şi un maraton pentru găsirea produselor şi a ustensilelor necesare, pentru că frigiderele gazdelor sunt mai mult goale. Gălăţeanca a trecut, miercuri seară, cu bine prin furcile caudine ale primei sale probe individuale. Competiţia a fost foarte strânsă şi a primit două farfurii pentru preparatul său. Întrebată dacă nu se simte dezamăgită pentru punctaj a răspuns senină: "Dezamăgită că am trecut mai departe? Ferească Dumnezeu! Şi jumătate de farfurie dacă ai şi treci mai departe, nu mai contează!".