Pro Tv, îţi dau celebrităţile bir cu fugiţii!

Pro Tv, îţi dau celebrităţile bir cu fugiţii!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Provocări. La aperitiv, viermii păreau umflaţi cu steroizi, adevăraţi giganţi între neamurile lor. Or fi fost cruzi, dar măcar nu mişcau în farfurie, aşa cum făceau confraţii lor din crema de mentă. La şobolanul gătit întreg n-am mai avut puterea să reacţionez. Stomacul meu paralizase, iar apetitul mi se refugiase în baie, icnind deasupra vasului de toaletă: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Acesta a fost jocul „Frici şi Delicii”, de joi seară, pe care ar fi trebuit să-l mănânce cântăreaţa Ami. A ingurgitat şi viermii de la primul fel, şi un ditai shake din ochi de peşte. Asta pentru ca echipa ei să primească crochete de pui cu sos şi o carafă de vin. 

Recunosc, mă uit rar la producţia Pro Tv, deşi cred că mi-ar face bine la siluetă să o urmăresc mai des. Trebuie să vă spun că al doilea concurent a dat bir cu fugiţii. După Răzvan Botezatu, Alex Bogdan s-a cerut afară din junglă, mărturisind: „Vreau să consum ceea ce inima mea îmi cere. Adică, vreau să încep să fac teatru la modul acela la care ştiu că eu pot. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mult mai mult legat de jocuri şi de fobii şi mult mai puţin despre mine într-un spaţiu cu oameni pe care nu-i cunosc”. Pentru că mai dezgustători decât viermii, şerpii, şobolanii şi gândacii de la probe, sunt cei din tabără… Brr! Cumplit!

Citit 1622 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 20:50

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Irina
  Sâmbătă, 01 Octombrie 2022 09:24
  5.13.205.***
  Din ce vorbește lumea...ăia-s niște veșnic insolvenți cu postul lor, care n-ar plăti taxe la stat. Plus că deontologia lor profesională cât mai ales cea umană lasă mult de dorit...așa că oamenii au văzut despre cegi vorba, ce fel de hram poartă postul așa că și-au văzut de drum. Demult nu mă mai uit la postul acela...
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.