Când o româncă de 13 ani ridică America în picioare (VIDEO)

Când o româncă de 13 ani ridică America în picioare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Merita un Golden Buzz! „She deserves a golden buzzer for her performance”, adică Ana-Maria Mărgean merita ca juriul „America’s Got Talent: All Stars” să apese butonul de aur pentru performanţa ei. Eu doar am gândit-o, dar au scris-o mulţi dintre cei care, la fel ca mine, i-au vizionat momentul pe YouTube. Ana-Maria Mărgean avea doar 11 ani când a câştigat „Românii au Talent” - sezonul 11, iar acum, la 13 ani, a ridicat în picioare publicul şi juriul „America’s Got Talent: All Stars”, care au aplaudat-o pentru numărul de ventrilocie  susţinut alături de Waldo, un căţel salvat. Punctul culminant a fost interpretarea cântecului „You Don’t Own Me” a lui Lesley Gore, în care vocile „căţelului” şi „stăpânei” au concurat în forţă, emoţie şi… umor.

„Eşti incredibilă!”, a fost părerea unanimă a juriului format din Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum. Simon Cowell a fost convins, la început, că Waldo e chiar un căţel adevărat, nu o păpuşă căreia Ana-Maria îi dă viaţă şi voce.

Uimirea a fost şi mai mare când a aflat că marioneta este făcută de mama Ana-Mariei Mărgean, aflată în public! În secunda următoare, Cowell „se ruga” asemenea unui căţel, pentru o marionetă identică. Sigur pune Ana-Maria o vorbă bună pentru el…

Dincolo de talentul sclipitor al adolescentei, de farmec şi dezinvoltură, de vocea incredibilă, de uşurinţa cu care se exprimă în limba engleză, nu poate decât să ne bucure când o româncă ridică America în picioare ca s-o aplaude.

Citit 1631 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2023 12:37

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Talentul nu are frontiere.
    Marți, 31 Ianuarie 2023 23:46
    109.166.130.***
    Frumos și bravo, este foarte bine că ''exportăm'' talente române și pe alte continente. Mai află lumea că mai existăm pe aici, încă nu am murit în a noastră viață de subzistență.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.