* Delicatese. Doi ochi mari se holbau, reci, din farfurie. Cine spune că vaca are cea mai blândă privire dintre dobitoace nu i-a văzut ochii scoşi, sticloşi, pregătiţi pentru a fi savuraţi cruzi, lângă un creier, tot de vită, şi nişte momiţe. „Ce-s alea?”, a întrebat, candid, Andreea Bălan. A lămurit-o scurt gălăţeanca Andreea Antonescu, ascunzându-şi buzele, că se uitau şi copiii la televizor. Cele trei „delicatese” formau un „platouaş tradiţional” guatemalez, pe care concurenţii trebuiau să-l dea gata înainte de a porni în cursa pentru ultima şansă la „America Express”. Puya şi soţia lui s-au dat bătuţi din start, Jean Gavrilă şi frate-său înghiţeau icnind, iar cele două Andree înfulecau curajoase. „Da’ creierul chiar nu-i rău! E bun! Creierul e foarte bun!”, a susţinut Bălan, chiar şi după acest mic-dejun. Mai greu a fost cu ochii, care trebuiau doar crestaţi, asezonaţi cu sare şi lime, pentru a le sorbi conţinutul. „Secretul e să nu vezi ce mănânci! Ochiul ăla… n-aveai cum să-l vezi şi să-l şi sugi”, s-a plâns gălăţeanca, luptându-se cu organul. Fraţii Gavrilă se plângeau că momiţele aveau ceva aromă de pipi, Andreea Antonescu avea altă problemă: „Mi-era şi ruşine să zic, dar acesta era adevărul: mi-au rămas momiţe între dinţi”. Dar a meritat sacrificiul! Cele două Andree au terminat primele şi „delicatesele”, şi cursa pentru ultima şansă. Mai bătăioase ca ele nu se poate!