Vrăjitoria de a crede că gândeşti

Vrăjitoria de a crede că gândeşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prigoana vrăjitoarelor face prăpăd printre piţipoance şi vedete de mâna a doua-a treia! Dezorientate că nu mai are cine să le spună câţi bani să „rupă” din bugetul pentru viitoarea operaţie de siliconare – de au ajuns, bietele fete, să rămână la cupa C de jumătate de an! – fetele astea nu mai ştiu încotro să o ia. Şi, ignorând direcţia pe care o gândiţi, dumneavoastră, domnilor, fetele o ia către televiziuni. Care abia aşteaptă aşa marfă.

Luni seară, Simona Gherghe a adus în platou două piţi pe post de victime ale vrăjitoarelor. Una din domnişoare – ale cărei buze siliconate aproape că ajungeau la dimensiunea sânilor „upragadaţi” considerabil şi ei! -  nu prea a vorbit, probabil abia îşi făcuse operaţia, în schimb, a compensat cealaltă invitată. Mariana, căci aşa i s-a adresat toată emisiunea Simona (de parcă toată ţara asta ar fi cunoscut-o pe blonda cu coadă de cal) a povestit cum a fost atacată de vrăjitoarea „Moraru”.

Cum i-a intrat hârca în sufragerie, cum i-a spus să-şi vândă casa, maşina ca să scape de blesteme, cum i-a şi găsit un cumpărător!, cum şi câţi mii de euro trebuie să-i dea ca să scape de Diavol etc. „Şi cum  ai scăpat?”, o întreabă Simona, plină de compasiune, precum Zâna Surprizelor după ce a muşcat dintr-un măr acru. „Păi… bineînţeles că…”, a început fata, moment în care m-am aşteptat să spună că a chemat poliţia. „… am scos din casă o sticlă cu agheazmă şi i-am zis să plece că dacă nu o rezolvăm pe cale amiabilă, chem poliţia”.

Hazul provocat de povestea fetei nu a fost depăşit decât de fosta soţie a lui Guţă care, şi ea victimă a vrăjitoarelor, a apărut la tv, moment în care s-a mărturisit: „îmi cer iertare lui Guţă că am mers la vrăjitoarea Sandra. Care m-a ajutat…”. „Deci te-a ajutat”, o încurajează Simona. „Da, m-a ajutat să iau bătaie multă…”, a completat, cuminte, femeia, cu un decolteu aşa de adânc, încât echipa TV a trebuit să-i blureze sânii. „Dar cum ai ajuns în această situaţie?”, vine întrebarea. „I-am dat apartamente, galbeni de aur, bani fără număr şi în schimb, am primit bătaie fără număr, ca la deţinuţi, de la Guţă”, i-a explicat, la fel de liniştită femeia. La cum au vorbit victimele vrăjitoarelor eu cred că cea mai mare vrăjitorie făcută cu fetele astea a fost să le facă să creadă că au creier!

Citit 1164 ori Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2011 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.